Film i serije

Mastercard pogodnosti u CineStar kinima do kraja godine

Mastercard pogodnosti u CineStar kinima do kraja godine
Foto: N.N. | Mastercard pogodnosti u CineStar kinima do kraja godine

Digitalni stil života i mimo pandemije je realnost modernog društva, pa tako i građani Bosne i Hercegovine idu u korak sa svijetom jer sve više prihvataju digitalne tehnologije kroz korištenje različitih vrsta uređaja kao i usluga, a na to ih podstiču brzina, jednostavnost i dostupnost digitalnih plaćanja.

Beskontaktna plaćanja karticama, online plaćanja ili korištenje mobilnih novčanika su idealna rješenja kada vam je važno da uštedite dragocjeno vrijeme, te kupovinu obavite na praktičan način, a tu je i neizostavni aspekt sigurnosti koji nikada nije zanemaren kada su u pitanju Mastercard kartice.

U CineStar kinima širom BiH, Mastercard je pripremio pogodnosti za korištenje online i beskontaktnih načina plaćanja koje možete iskoristiti sve do kraja 2021. godine. Gotovina vam više nije potrebna, te u kino ponesite svoju Mastercard karticu, ili kupovinu obavite mobilnim novčanikom, ili pak iz udobnosti svoga doma kupite online ulaznice za vaš omiljeni i dugo iščekivani film, a pogodnosti i popusti koje možete ostvariti su sljedeći:

- Ponedjeljkom za svaku kupljenu ulaznicu plaćenu beskontaktno Mastercard platnom karticom ili mobilnim novčanikom na prodajnim blagajnama CineStar kina, drugu ulaznicu dobijate na poklon (1+1 gratis).

- Bilo koji dan u sedmici prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji vrijedi kao gratis ulaznica prilikom sljedeće kupovine kino ulaznice.

- Nedjeljom prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji taj dan možete zamijeniti za srednje kokice u kinu.

Navedene pogodnosti se odnose na CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću, Zenici i Prijedoru, a gratis kupon je u obliku bar koda koji odmah po obavljenoj transakciji Mastercard karticom, dolazi na e-mail adresu korisnika.

U promotivnom periodu do 31. decembra 2021. godine ne propustite pogodnosti za plaćanje Mastercard karticama i uživajte u filmskim trenucima, te sigurnom i besprijekornom iskustvu beskontakne i online kupovine. Ne zaboravite da vam Mastercard tehnologije omogućavaju da budete bezbrižni kada plaćanja obavljate putem interneta ili mobilnih aplikacija zato što vas isti bezbjednosni i sigurnosni procesi štite prilikom online kupovine, kao i na fizičkim mjestima prodaje.

Da bi filmsko uživanje bilo potpuno, poštujte i pridržavajte se epidemioloških mjera i preporuka nadležnih službi.

Za više informacija posjetite www.mastercard.bawww.cinestarcinemas.ba .

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije