Film i serije

Mejsi Vilijams "slučajno" otkrila kada umire u Igri prijestola

Mejsi Vilijams "slučajno" otkrila kada umire u Igri prijestola
Foto: N.N. | Mejsi Vilijams "slučajno" otkrila kada umire u Igri prijestola

"Posljednji dani snimanja bili su zaista emotivni jer smo se svi opraštali jedni od drugih, a tek kad sam saznala da Arja umire u drugoj epizodi, bila sam..."

Ovo su bile riječi glumice Mejsi Vilijams koja tumači lik Arje Stark u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena.

Naime, fanovi "Igre prestola" čiju posljednju sezonu svi željno iščekujemo, na nekoliko minuta ostali su u šoku kada je mlada glumica izgovorila ove riječi u emisiji kod Džimija Falona.

Ona je najprije govorila o omiljenim trenucima njenog lika, a potom je prešla na dešavanja u posljednjoj sezoni. Insistirala je na tome da ne može ništa da otkrije, da bi se slučajno "izlanula". Potom je počela da plače i da se trese.

"Da li idemo uživo? Možemo li ovo da isiječemo?", upitala je voditelja, koji je pokušao da je smiri.

Međutim, mlada glumica je konstatovala da će svi prisutni tvitovati o tome i pobjegla iz studija na par trenutaka. Džimi Falon je potrčao za njom, a potom su se zajedno vratili i povikali "Aprililili!"

Premijera posljednje sezone "Igre prijestola" najavljena je za 14. april. Jedna od aktuelnih teorija je da će Džon Snežni umrijeti na isti način kao Ned Stark, zbog identične poze koju zauzimaju na promotivnom posteru. Druga teorija je da će Sersei biti ta koja će spasiti Vesteros, kao i da će Bren Stark postati negativac u seriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije