Film i serije

Men’s night uz film "Stig’o ćale"

Men’s night uz film "Stig’o ćale"
Foto: N.N. | Men’s night uz film "Stig’o ćale"

Uz film "Stig’o ćale" i sponzorstvo Banjalučke pivare, Cineplexx Palas organizuje "Men s night", veče za mušku ekipu, u petak 24. novembra s početkom u 20 časova.

Za ovo posebno, muško veče, Banjalučka pivara je pripremila dovoljne količine tamnog piva "Crni Đorđe", jer red nalaže da kad neko dođe u goste ima čim i da nazdravi.

Svi posjetioci "Men’s night-a" će imati priliku da se osvježe premium tamnim pivom "Crni Đorđe", od sada u novom ruhu,  i time učine veče nezaboravnim. Smijati se uz odličan humor dok pijete vrhunsko pivo je naš recept za dobar provod!

"Stig’o ćale 2" (Daddy’s Home 2) nastavak je na svjetski hit iz 2015. godine koji nam na komičan način predstavlja rivalstvo između oca i očuha.

Mark Wahlberg i Will Ferrell vraćaju se kao dobro poznati "pravi" i "zamjenski" očevi u želji da skupa prirede djeci najbolji Božić ikad. Savršen plan biva pokvaren kada u goste dođu njihovi očevi, dva potpuno različita karaktera - mačo šmeker stare škole koga glumi Mel Gibson i preemotivni John Lithgow koga publika poznaje iz serije "Treći kamen od sunca".

Da će praznici biti opšti haos, to vam obećavamo, ali obećavamo i praznik za oči a to je Alessandra Ambrosio, najpoznatiji Viktoria Secret top model, koja se pojavljuje u ovom filmu.

Film "Stig’o ćale" je na redovonom repertoaru od 23.11. a ulaznice za "Men’s night" su u prodaji!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije