Film i serije

Meril Strip se stidi uloga u dva filma

Meril Strip se stidi uloga u dva filma
Foto: Twitter / Printscreen | Meril Strip se stidi uloga u dva filma

Meril Strip se danas smatra jednom od najboljih glumica svih vremena, koja iza sebe ima niz fantastičnih filmova, od "Sofijinog izbora" do "Đavo nosi Pradu". Mada je čak 21 put nominovana za Oskara i tri puta dobila ovu prestižnu nagradu, američka glumica smatra da ja igrala i u nekim filmovima koji nisu vrijedni pomena.

Tokom intervjua s Grejemom Nortonom, Strip je otkrila da joj je uloga u filmu "Žena francuskog poručnika" iz 1981. godine bila jedna od najgorih u životu, prenosi.

"Film mi je djelovao vještački jer sam igrala glumicu koja glumi ženu francuskog poručnika. U isto vrijeme sam bila američka glumica koja glumi britansku ženu. Bila sam mlada i nova u svemu tome. Nisam se uživjela u ulogu", rekla je Strip.

Uprkos lošem iskustvu, Strip je nastavila sa karijerom u sedmoj umjetnosti. "Nakon takvog iskustva želite nešto bolje", izjavila je glumica.

Ali, postoji jedna uloga zbog koje je Strip skoro odustala od glumačke karijere.

Glumičin filmski debi je bila kratka sporedna uloga u filmu "Džulija" u kojem se pojavila uz Džejn Fondu i nakon kojeg je poželjela da se nikada više ne pojavi ispred filmske kamere.

"Džulija" je istorijska drama Freda Zinemana u kojoj su glavne uloge igrale Fonda i Vanesa Redgrejv, prenosi "Index". Strip je snimila više scena za film, ali samo je jedna završila u završnoj verziji filma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije