Film i serije

Metju Peri podijelio pa obrisao prvu sliku sa snimanja "Prijatelja"

Metju Peri podijelio pa obrisao prvu sliku sa snimanja "Prijatelja"
Foto: Arhiva | Metju Peri podijelio, pa odmah obrisao prvu sliku sa snimanja "Prijatelja"

Metju Peri podijelio je, ali i vrlo brzo izbrisao, prvu sliku sa seta toliko očekivanog ponovnog susreta "Prijatelja" (Friends).

Glumac (51), koji je ovjekovečio lik duhovitog i nesigurnog Čedlera Binga, slikao se u šminkernici dok se pripremao sa svojim kolegama.

"Nekoliko sekundi prije nego što pojedem četkicu za šminkanje. Da i ne spominjem susret sa svojim Prijateljima", našalio se on.

Fanovi su, naravno, pojurili da naliziraju svaki detalj slike i vrlo se razočarali kada je glumac obrisao sliku.

Iako se sve drži u tajnosti, neki detalji su ipak isplivali, kao na primjer taj da će dom Monike Geler biti mjesto ponovnog okupljanja. Greg Grande, koji je osmislio neke od čuvenih lokacija iz "Prijatelja", kao što je Central Park, podijelio je na društvenim mrežama na čemu trenutno radi, a to je bila slika Monikinog stana.

"Pssst. Dešava se nešto deža vu... Uskoro opet stižemo uživo #friends#monicasapt#friendsreunion", napisao je Greg u postu.

Podsjetimo, u ovom sitkomu su Dženifer Eniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer, Met LeBlank i Metju Peri igrali 20-godišnjake koji pokušavaju da pronađu ljubav i izgrade karijeru u Njujorku 1990-ih.

Dejvid je nedavno rekao da se veoma raduje povratku u Los Anđeles i da će prvi put nakon nekoliko godina ponovo cijela ekipa biti na okupu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije