Film i serije

Milena Radulović: Važno mi je da Beograd vidi moj film

Milena Radulović: Važno mi je da Beograd vidi moj film
Foto: NN Arhiva | Milena Radulović: Važno mi je da Beograd vidi moj film
Tanjug

BEOGRAD - Glumica Milena Radulović, koja igra glavnu ulogu u ruskom naučno-fantastičnom filmu "Superdip" (The Superdeep), pred premijeru tog ostvarenja u Kombank dvorani u Beogradu obratila se publici i rekla da je oduševljena što su ljudi došli da joj pruže podršku i na profesionalnom planu.

Milena Radulović je okupljenima u Kombank dvorani kazala da je počasćena jer će gledati film o epidemiji usred epidemije i da joj je veoma važno da se ostvarenje u kojem igra glavnu ulogu prikaže upravo u Beogradu.

Ruski horor-triler "Superdip" Arsenija Sjuhina autori su okarakterisali kao film o preživljavanju, a inspirisan je kultnim ostvarenjima “ The Thing” Džona Karpetnera i serijala “Osmi putnik”;

Film je sniman na originalnoj lokaciji, blizu Murmanska na samom sjeveru Rusije, priča prati epidemiloga Anu Fjodorovu i specijalnu vojnu jedinicu koji imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje.

Ono što su pronašli predstavlja najveću prijetnju po čovječanstvo, a budućnost svijeta sada je u njihovim rukama.

Bušotina "Superdeep" je inače stvaran naučni projekat, koji važi za najveći tajni sovjetski objekat smešten na Koljskom poluostrvu.

Godine 1987. na dubini od 12 kilometara ispod površine Zemlje zabeleženi su neobjašnjivi glasovi koji podsjećaju na vrisku i jauke velikog broja ljudi.

Ti krici i i tehnički problemi koji su ometali dalje kopanje, stvorili su jednu od najvećih ruskih legendi - da su stigli do samog pakla...

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije