Film i serije

Miloš Biković otkriva da li staje na ludi kamen

Miloš Biković otkriva da li staje na ludi kamen
Foto: Velibor Tripić | Miloš Biković otkriva da li staje na ludi kamen

Jedan od najuspješnjih srpskih glumaca, Miloš Biković, oglasio se za Telegraf.rs nakon navoda u medijima da se ženi i da planira vjenčanje sa partnerkom Ivanom Malić.

“Meni je paradoksalno, moram da kažem, i jako zabavno što mediji istog dana pišu da smo Ivana i ja raskinuli i da ću da je ženim”, rekao je Miloš.

Inače, u medijima se tokom dana ranije pojavila informacija da su Miloš i Ivana raskinuli, a nakon toga i da planiraju svadbu. Kako bismo provjerili ove navode, kontaktirali smo glumca.

Biković je za Telegraf Jetset istakao da mu je cijela situacija paradoksalna i otkrio da li staje na ludi kamen.

“Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo rijetko govorim o njemu. Mene, kada su mediji u pitanju, više ništa ne može da iznenadi, ali mi je jako zabavno što istog dana pišu o raskidu, prevari i ženidbi. Ne znam kako bih tu potrebu medija da objavljuju vijesti i da se uopšte ne opterećuju istinom i smislom nazvao. Mogu da kažem da to, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, takođe ne znači ni da se to već možda nije desilo", rekao je Miloš za Telegraf Jetset

Podsjetimo, Miloš i Ivana pojavili su se zajedno na na beogradskoj premijeri filma “Južni vetar 2 – Ubrzanje”, kada su prvi put uslikani zajedno.

Inače, Ivana je pravnica porijeklom iz Crne Gore.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije