Film i serije

Pratite nas na Google news

Miloš Biković se povlači sa scene

Miloš Biković se povlači sa scene
Foto: Instagram | Miloš Biković se povlači sa scene
N.N.

Miloša Bikovića ćemo naredne godine gledati u filmu i seriji "Hotel Beograd", a za "Blic" je otkrio da je snimanje ovih projekata završeno.

"Gotovo je snimanje, ostalo je još nešto u Moskvi da se snimi bez mene, to će moskovska produkcija uraditi. Mi smo odsvirali devedeseti minut", kaže Miloš, i priznaje da ni sam ne zna da li je zadovoljan onim što je pripremio za gledaoce.

"Pojma nemam. Kad si toliko u tome, više ni ne znaš. Bio sam zadovoljan, pa sam bio jako nezadovoljan, onda sam shvatio da se bavim glupostima. Publika će prosuditi na kraju krajeva. Nije ni bitno da li sam ja zadovoljan", ističe Biković.

Glumac koji niže uspjehe i van granica Srbije kaže da je teško ocijeniti projekat u kojem sam učestvuješ.

"Kada praviš film, ne možeš da budeš objektivan, od ideje, zamisli do materijala u kadru. Počinješ da tražiš previše, moraš da ponoviš 50 puta, pa prestane da ti bude zanimljivo, a nekome ko gleda prvi put bude zanimljnivo. Sve u svemu, teško je", objašnjava Miloš.

Popularni srpski glumac otkrio nam je da ide na poslovnu pauzu, te da neko vrijeme neće snimati nijednu seriju, odnosno film.

"Imam u planu nove projekte, ali rano je da govorim o tome. Sada završavam 'Južni vetar' i 'Hotel Beograd'. To će sada da ide u montažu i biće prikazano naredne godine. Do kraja januara, februara ću sigurno da se povučem. Sve uloge i u Srbiji i u Rusiji sam vratio u tom period", rekao nam je Biković.

Upitan da keže kako planira da provede poslovnu pauzu, a on je rekao:

"Da otvorim svoj rudnik dijamanata",  rekao je Miloš u šaljivom maniru.

Povrijedio se na snimanju "Hotela Beograd"

Mladi glumac Miloš Biković izazvao je veliku pažnju javnosti kada je objavio fotografiju na svom instagram profilu na kojem pokazuje povrede na licu. Riječ je o povredama koje je zaradio na snimanju filma 'Hotel Beograd', a time je pokazao da njegova snimanja nekada nisu nimalo jednostavna.

"Ako se udarim u dedin ragastov, da li se to računa kao nasilje u porodici?", napisao je on u komentaru ispod fotografije.

(Blic.rs)

Najčitanije