Film i serije

Mišel Jeo se pridružuje čuvenoj franšizi Ridlija Skota

Mišel Jeo se pridružuje čuvenoj franšizi Ridlija Skota
Foto: Twitter / Printscreen | Mišel Jeo se pridružuje čuvenoj franšizi Ridlija Skota

​Oskarovka Mišel Jeo dobila je glavnu ulogu u seriji "Blade Runner 2099", nastavku filma "Blade Runner 2049", koji se prikazuje na Prime Videu.

Kako prenosi "Variety", film "Blade Runner 2099" najavljen je još u septembru 2022. godine i nastavak je originalnog filma "Blade Runner".

Detalji zapleta drže se u tajnosti, ali poznato je da će Jeo u seriji glumiti lika po imenu Olven, koji je opisan kao replikant pred kraj svog života.

Ridli Skot vraća se kao producent serije u saradnji sa Majkl Grinom, a scenaristkinja i izvršna producentkinja je Silka Luisa.

Takođe, u februaru ove godine otkriveno je da će seriju režirati Džonatan van Tuleken, koji je na toj poziciji zamijenio Džeremija Podesvea, koji je radio na serijalima poput "Game of Thrones" i "Station Eleven", ali zbog problema sa rasporedom na kraju nije radio na seriji.

Kako je "DeadLine" izvjestio još u februaru, snimanje serije bi trebalo da počne ovog proljeća, iako nije tačno otkriveno kada, a ne zna se ni podatak kada se planira premijera na Amazonovom striming-servisu Prime Video, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije