Film i serije

Monika iz "Prijatelja" priznala da tek sada gleda popularnu seriju

Monika iz "Prijatelja" priznala da tek sada gleda popularnu seriju
Foto: N.N. | Monika iz serije “Prijetelji” priznala da tek sada gleda popularnu seriju

Serija “Prijetelji” donijela je planetarnu slavu glumcima te ih povezala za cijeli život, a jedna od protagonistica ne sjeća se detalja, zato što epizode nije pažljivo gledala, što sada za vrijeme karantina ispravlja.

Naime, Monika iz slavne šestorke, planetarno popularne serije "Prijatelji", odnosno glumica Kortni Koks otkrila je da tek sada gleda tu seriju i to epizodu za epizodom, jer se jednostavno ne sjeća radnje.

Glumila je lik Monike Geler u svih 10 sezona, a sada se sjeća samo "boli" prouzrokovane ulogom. Glumica je iskoristila karantin da se na vlastite oči uvjeri, u čemu je to bila tako velika stvar. U razgovoru s Elen Dedženeres kazala je da je odlučila pogledati cijelu seriju, nakon što je shvatila koliko malo zna o njoj.

Fanovi su je molili da riješi kviz o radnji, ali priznala je da joj je znanje o detaljima iz života likova i radnje jako ograničeno.

"Znam tužno je što se uopšte ne sjećam. Ljudi me stalno ispituju, a ja se ne sjećam. Sjećam se ljudi, specifičnih situacija koje su se dogodile. Ali moja memorija nije baš dobra kad se radi o zabavnim stvarima, sjećam se boli. Gledam epizodu za epizodom i ispada da je jako dobra", kazala je Kortni.

Iskreno je priznala da je pogledala samo prvu sezonu, a za sad joj je najdraža epizoda za Dan zahvalnosti. "Tamo se radnja odvija kao flashback, u prošlosti, i ja sam bila predebela Monika. A obožavala sam glumiti bucku, jer sam se osjećala tako slobodno. Mogla sam plesati, jednostavno ustati i plesati i nisam imala nikakvih problema. To baš volim, to su bile stvarno dobre epizode", zaključila je Koks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije