Film i serije

Najavljena premijera srpskog filma "Los Alamos"

Najavljena premijera srpskog filma "Los Alamos"
Foto: Youtube / Printscreen | Najavljena premijera srpskog filma "Los Alamos"

​Premijera novog srpskog filma "Los Alamos" Dejana Vlaisavljevića Nikta, biće održana večeras na 52. FEST-u, najavila je danas autorska i glumačka ekipa.

Priča prati generala ratnog vazduhoplovstva u bjekstvu koji kidnapuje poznatu filmsku glumicu.

Nikt je na konferenciji za novinare rekao da se u filmu govori o drugim filmovima, tako da je to meta film.

"U pitanju je priča o dve sestre bliznakinje, koje se ne podnose i one neće imati optimističan kraj", ukratko je opisao svoj film reditelj i glavni glumac Dejan Vlaisavljević Nikt.

Uloge tumače: Slavko Štimac, Ana Bretšnajder Tanasković, Miloš Tanasković, Violeta Goldman, Dejan Vlaisavljević Nikt, poznati scenaristi Nebojša Pajkić i Saša Radojević, direktor fotografije Predrag Bambić, Goran Koljanin, Petar Milošević, Jovana Stević, Arnaud Humbert, Aleksandra Širkić, Đorđe Matić, Dušan Šušnjar Feniks.

Glumica Violeta Goldman je rekla da je Nikt uloge pisao za sve njih u scenariju, kao i da su se oni kao glumci uklapali u njegov stil pripovjedanja.

"Uloge je prilagodio nama, kako mi živimo, tako nas je opisao i dočarao, i meni lično je zanimljiv taj stilski nivo koji Nikt ima. Igram odbeglog psihijatra koja ima dvostruki život. Ovde je veoma bogat svet reditelja, pun imaginacije, što mi se dopalo i kad smo radili prethodni film "Sutra je još uvek juli", navela je Goldman.

Francuski glumac Arno Humbert koji živi u Beogradu duže vrijeme, napomenuo je da u filmu priča srpski i da mu se dopalo da uđe naivno u film, gdje nije saznao od autora sve iz scenarija šta će se desiti, već je otkrivao tokom snimanja, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije