Film i serije

Netflix potvrdio datum premijere sedme sezone popularne antologijske serije Black Mirror

Netflix potvrdio datum premijere sedme sezone popularne antologijske serije  Black Mirror
Foto: Screenshot/Instagram | Netflix potvrdio datum premijere sedme sezone popularne antologijske serije Black Mirror

Netflix je službeno potvrdio da je počela produkcija sedme sezone popularne antologijske serije Black Mirror, čiji je tvorac Charlie Brooker.

Satirična serija većinu vremena prikazuje distopijsku i znanstvenofantastičnu problematiku, ali prikazuje i druge žanrove.

Sedma sezona Black Mirrora imaće premijeru 2025. godine.

Iako kreativni tim odbija podijeliti detalje o novoj sezoni, Tudum je potvrdio da će jedna od šest epizoda sedme sezone biti nastavak hvaljene epizode USS Callister, koja je osvojila četiri nagrade Emmy.

Epizoda USS Callister pratila je programera jedne popularne MMO videoigre Roberta Dalyja (Jesse Plemons), koji je u igru ubacio digitalne klonove svojih kolega s posla. Budući da ga kolege nisu dovoljno cijenile u stvarnom životu, Daly koristi videoigru kako bi se iživljavao nad njihovim klonovima, sve dok klonovi ne odluče započeti pobunu.

Netflix je prošle godine objavio šestu sezonu Black Mirrora, koja je podijelila gledaoce. Iako su kritičari većinom imali pozitivne reakcije, šesta sezona razočarala je prosječne gledaocee koji su joj dali ocjenu 43 odsto na Rotten Tomatoesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije