Film i serije

Nove epizode serije "Lud zbunjen normalan" od večeras na ekranima

Nove epizode serije "Lud zbunjen normalan" od večeras na ekranima
Foto: N.N. | Nove epizode serije "Lud zbunjen normalan" od večeras na malim ekranima

Nove, još zabavnije nastavke bosanskohercegovačke serije "Lud zbunjen normalan" možete pratiti od večeras, 5. novembra, na programu Nove BH.

Epizode koje će u narednom periodu biti emitovane od ponedjeljka do četvrtka u terminu od 20.15, a čiji scenario potpisuje Feđa Isović vratiće na ekrane neke stare likove koji su ostavili pečat kroz dugogodišnje emitovanje serijala koji je gledalaštvo šriom BiH, ali i regiona "držalo" ispred malih ekrana, ali i predstaviti nove glumačke nade.

U ulozi Izeta, glave porodice Fazlinović, i dalje ćemo gledati maestralnog Mustafu Nadarevića. Iako je u novim nastavcima stariji, Izet je i dalje vitalan, te sklon maksuziji i mladim ženama.

Damir, Izetov unuk, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, ali posao ga sve manje interesuje, dok njegov sin Džebra, kojeg igra mladi glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, te se upušta u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića.

Marija, koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi kafić "San Remo", a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije proći će i čitav niz epizodnih karaktera.

Kućna pomoćnica Šefika vraća se u novim nastavcima dominantnija, čvršća, a njena riječ će puno više značiti u kući Fazlinovića, a u ulozi jedine žene u domu Fazlinovića gledaćemo glumicu Jasnu Žalicu.

Novi nastavci na male ekrane vraćaju i imućanog Čombeta, kojeg glumi Miraj Grbić. Čombe se vraća iz Sjedinjenih Američkih Država, a s obzirom da je Faruk u Švedskoj, gdje je pobjegao kako bi izbjegao hapšenje zbog utaje poreza, on će preuzeti studio "Akord". U novim nastavcima Čombe će svako malo pokretati i novi biznis, a njegove desna i ljeva ruka u ovim biznis pokušajima su Fufe (Branko Janković) i Zgembo (Davor Golubović).

Kroz nove epizode predstavljeno je da je Faruk, kojeg je kroz serijal maestralno igrao Senad Bašić, u Švedskoj, ali li glumac zapravo više nije dio glumačke postave serije - naime, radi kao profesor na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, a iz javnosti se povukao zbog brige za bolesnog oca.

Uloge

Mustafa Nadarević - Izet Fazlinović

Maoamer Kasumović - Damir Fazlinović

Katarina Marković - Jelena Fazlinović

Tarik Džinić - Džebra Fazlinović

Jasna Žalica - Šefika

Emir Hadžihafizbegović - Samir Fazlinović

Tatjana Šojić - Marija

Branko Janković - Fufe

Miraj Grbić - Čombe

Aleksandar Seksan – Đido Mova

Davor Golubović – Zgembo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije