Film i serije

Objavljen specijal povodom 20. rođendana "Harija Potera"

Objavljen specijal povodom 20. rođendana "Harija Potera"
Foto: Glas srpske | Objavljen specijal povodom 20. rođendana "Harija Potera"

HBO Max je predstavio dugo očekivani specijal "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" koji je ujedinio glumce i producente tog popularnog filmskoj serijala.

Specijalna epizoda na ekrane vraća popularni trio Danijela Redkliha, Emu Votson i Ruperta Grina, koji su utjelovili Harija Potera, Hermionu i Rona Vizlija.

Specijal donosi intervjue s glumačkom ekipom koja je glumila u osam filmova o Hariju Poteru tako da su se na jednom mjestu okupili Tom Felton (Drejko), Ralf Fajns (Lord Voldemort), Imelda Stenton (Dolores Umbridž), Geri Oldman (Sirius Blejk), Metju Luis (Nevil Longbotom) i brojni drugi likovi iz tog serijala.

"Ne mogu prestati plakati", "Ovo je tako emotivno", "Prijateljstvo između njih je najljepša stvar ikada", samo su neki od komentara.

"Prošli smo nevjerovatno putovanje od premijere prvog filma i svjedočili kako se pretvara u impresivan svemir koji je, u najmanju ruku, magičan. Retrospektivni specijal odaće počast svima kojima je ovaj kulturalni fenomen dotaknao živote",  od talentovane postave i ekipe koja je dala svoje sve za ovu filmsku franšizu, do fanova zbog kojih je svijet čarobnjaka živ i dvadeset godina kasnije, izjavio je ranije Tom Ashajm, predsjednik studija "Vorner Bros", koji stvara sadržaj za djecu i mlade.

(Glas Srpske)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije