Film i serije

Objavljen trejler za film "Akvamen i izgubljeno kraljevstvo"

Objavljen trejler za film "Akvamen i izgubljeno kraljevstvo"
Foto: Screenshot/YouTube | Objavljen trejler za film "Akvamen i izgubljeno kraljevstvo"

Napokon je stigao dugoočekivani, prvi trejler novog DC spektakla, studija Warner Bros., "Akvamen i izgubljeno kraljevstvo". koji će se u distribuciji Blitz filma prikazivati u bioskopima od 21. decembra.

Film režiraju Džejms Van kao i sam Akvamen, odnosno Džejson Momoa, koji se zajedno sa Patrikom Vilsonom, Amber Heard, Jaijom Abdul Matinom II i Nikol Kidman vraća u nastavku hit filma Akvamen iz 2018. godine, koji je globalno postao najprofitabilniji DC film svih vremena.

Obzirom na to da Crni Manta nije uspeo da pobedi Akvamena u prvom susretu, njegova potreba da osveti očevu smrti ga neće zaustaviti i učiniće sve da ga zauvjek uništi.

Ovog puta, Crni Manta je jači nego ikada pre, posedujući moć mitskog Crnog Tridenta, koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga porazio, Akvamen se okreće svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantisa, kako bi sklopili neobičan pakt. Zajedno će morati da prevaziđu svoje razlike ukoliko žele da zaštite kraljevstvo i spasu porodicu Akvamena, kao i svijet od potpune propasti.

Džejson Momoa tumači ulogu Artura Karija - Akvamena, koji sada balansira između svojih obaveza kao kralja i novopečenog oca. Patrik Vilson igra Orma, polubrata i njegovog neprijatelja, koji sada mora da postane njegov saveznik; Amber Herd je Mera, kraljica Atlantisa i majka nasljednika trona; Jaija Abdul Matin II je Crni Manta, koji više nego ikad prije želi uništiti Akvamena, a Nikol Kidman je Atlana, moćni vođa i majka sa srcem ratnice. U svojim ulogama se takođe vraćaju Dolf Lundgren kao Nereus i Rendal Park kao dr. Stiven Šin, piše Telegraf.

Film je režirao Džejms Van koji je takođe bio i producent zajedno sa Pitrom Safranom i Robom Kovanom. Izvršni producenti filma su Galen Vajsman i Valter Hamada. Scenario je napisao Dejvid Lesli Džonson - Mekgoldrik, po priči koju su osmislili Džejms Van, Dejvid Lesli Džonson-Mekgoldrik, Džejson Momoa i Tomas Paa Sibet, a inspiracija dolazi od DC likova koje su stvorili Pol Noris i Mort Vajzinger.

"Akvamen i Izgubljeno Kraljevstvo" (Aquaman and The Lost Kingdom) stiže u bioskope od 21. decembra ove godine u distribuciji Blitz Filma.

Pogledajte trejler:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije