Film i serije

Objavljen trejler za film 'Crveni vrabac'

Objavljen trejler za film 'Crveni vrabac'
Foto: N.N. | Objavljen trejler za film 'Crveni vrabac'

Oskarom nagrađena glumica Dženifer Lorens ponovno pomiče granice i to filmom "Crveni vrabac" (eng.prijevod Red Sparrow), u kojem po drugi puta sarađuje sa redateljem popularne franšize "Igre gladi", Francisom Lorensom.

Novi trailer za film nagovještava da nas čeka mnogo uzbuđenja u priči o misterioznoj djevojci, koja je ustvari najsmrtonosnija ruska ubojica.

U pitanju je adaptacija špijunskog romana Džejsona Matjuza smještena u modernoj Rusiji, koja prati operativku Dominiku Jegorovu (Dženifer Lorens).

Ona dobiva naređenje da, usprkos njenoj volji, postane "vrabac", odnosno zavodnica na tajnom zadataku koja mora pratiti CIA agenta Nejtanijela Naša (Joel Edgerton ), koji je dobio ulogu da istraži ruski obavještajni sistem.

 Između njih dvoje se javlja privlačnost, ali se emotivnom vezom izlažu velikom riziku. Do još jednog preokreta dolazi kada i nju CIA angažira da otkrije izdajnika na visokom nivou u Vašington.

Novi trailer za film „Crveni vrabac“ otkriva da ćemo u ulozi direktorice škole za „vrapce“ gledati britansku glumicu Šarlot Rampling , kao i Džeremija Ajronsa u ulozi ruskog generala koji informiše Dominiku.

"Crveni vrabac" u domaća kina stiže 1. Marta, a do tada u pogledajte novi trailer za film koji je zainteresovao publiku širom svijeta.

(NN/wall.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije