Film i serije

Objavljena najava druge sezone Netflixove serije Sex/Life

Objavljena najava druge sezone Netflixove serije Sex/Life
Foto: Printscreen YouTube | Objavljena najava druge sezone Netflixove serije Sex/Life

Stiže nam druga sezona Netflixove serije Sex/Life. Prva sezona prikazana je 2021. godine i postala je neočekivani hit. Oborila je rekorde gledanosti i završila se poprilično napeto. Već tada se pričalo o drugoj sezoni.

Objavljena je i službena video najava nove sezone. U tizeru Sara govori:

"Nemaju svi to, želju da se probude i da prestanu da mesečare kroz svoj život. Da prestanu da pokušavaju da učine pravu stvar, a da stovremeno negiraju istinu. Ali oni u kojima ta želja postoji izlažu se velikoj opasnosti."

U ljubavnom trouglu se i dalje nalaze Sara, Majk i Adam. Druga sezona počinje tamo gde se prva završila - Bili na ulaznim vratima u stanu Breda, svog bivšeg ljubavnika, piše Index.hr.

Najava se završava izjavom: "Jer kad se jednom probudiš, kad osetiš makar i samo mali ukus, više nema povratka."

Podsjetimo, serija prati majku domaćicu kojoj je dosadno u životu, pa počinje da zapisuje svoje seksualne fantazije sa bivšim. naravno, njen muž to pronalazi i pročita sve.

O jednoj sceni iz serije Sex/Life posebno se puno raspravljalo na društvenim mrežama. Naime, u toj sceni je prikazan potpuno go muškarac pod tušem, kada su svi gledaoci imali prilike da vide njegov polni organ.

Premijera druge sezone zakazana je za 2. mart.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije