Film i serije

Obožavaoci Betmena oduševljeni najavom za seriju o Pingvinu (VIDEO)

Obožavaoci Betmena oduševljeni najavom za seriju o Pingvinu (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen | Obožavaoci Betmena oduševljeni najavom za seriju o Pingvinu (VIDEO)

​Max, bivši HBO Max, objavio je novi trejler za spin-of seriju o jednom od najvećih negativaca u DC svijetu, Pingvinu.

U glavnoj ulozi gledaćemo Kolina Farela kao ozloglašenog zlikovca Oza Kobelpota, poznatog kao Pingvin. Pored njega u seriji igraju i Renzi Feliz, Majkl Keli, Šore Agdašlo, Dirdre O’Konel, Karmen Ežogo i drugi.

Radnja serije pratiće Pingvinove pokušaje da postane gospodar Gotamovog podzemlja, a smještena je nedjelju dana nakon radnje iz filma.

U tome će mu se suprotstaviti Sofija Falkone (Kristin Milioti), kćerka bivšeg kralja podzemlja.

U novom tizeru uz kadrove s Pingvinom, podijeljeno je i više onih sa Sofijom Falkone, te njenim planom kako će preuzeti vođstvo u kriminalnom svijetu nakon smrti oca.

Nakon što je Max objavio trejler, u komentarima su se javili uzbuđeni obožavatelji Betmena koji, čini se, ne mogu da dočekaju premijeru planiranu za ovu jesen.

"Pingvin je jedan od Betmenovih najizdržljivijih zlikovaca, sad konačno ima svoju seriju, genijalno!", "Podsjeća me na neki gangsterski film", "Kolin Farel izgleda kao da je rođen za ovu ulogu", "Znam da je Farel Pingvin, ali uvijek me fascinira koliko je neprepoznatljiv u ulozi", glase neki od komentara ispod videa, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije