Film i serije

Oglasila se porodica Brendona Lija nakon slučaja Aleka Boldvina

Oglasila se porodica Brendona Lija nakon slučaja Aleka Boldvina
Foto: Instagram | Oglasila se porodica Brendona Lija nakon nesrećnog slučaja Aleka Boldvina

Glumac Alek Boldvin je na setu tokom snimanja filma "Rust" usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, a ranio reditelja Džoela Souzu iz replike pištolja.

"Njih dvoje su zadobili su prostrijelne rane, kada je glumac i producent Alek Boldvin (68) ispraznio vatreno oružje. Ispitali su ga policijski inspektori i bio je u suzama", rekli su iz policije.

Povodom ovog nemilog i nesrećnog događaja oglasila se i porodica glumca Brendona Lija, koji je 1993. godine stradao kada ga je drugi glumac slučajno usmrtio na snimanju filmu "Vrana", pri čemu se mislilo da su u pitanju ćorci u pištolju.

"Naša srca su uz porodicu Haline Hačins i za Džoela Souzu i sve koji su umiješani u incident na setu filma "Rust". Niko ne smije biti ubijen iz pištolja na filmskom setu. Tačka", piše na Twitter nalogu posvećen Brendonu Liju.

U saopštenju iz produkcije filma "Rust" ("Rđa") navodi se da je došlo do nesreće uslijed nepravilnog korišćenja filmskog oružja.

Policija u saopštenju navodi da je prerano reći o kakvom se događaju radilo i nisu upotrijebili termin nesreća, ostavljajući to istražiteljima.

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije