Film i serije

Oglasio se Gagi Jovanović prvi put nakon što je Branislav Lečić tužio njegovu kćerku

Oglasio se Gagi Jovanović prvi put nakon što je Branislav Lečić tužio njegovu kćerku
Foto: Screenshot/YouTube | Oglasio se Gagi Jovanović prvi put nakon što je Branislav Lečić tužio njegovu kćerku

Glumac i političar Branislav Lečić tužio je glumicu Anđelu Jovanović, inače kćerku legendarnog glumca Gagija Jovanovića, zbog toga što je odbila da sa njim igra u seriji "Radio Mileva".

Lečić traži odštetu od 300.000 dinara zbog navodne povrede časti i ugleda, a njen otac - Gagi Jovanović, kaže da je šokiran zbog ovakvog razvoja događaja.

"Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu… šta da kažem?… Šokiran sam i tužan u isto vreme… Ponosan sam na moju Anđelu što je hrabra i što ima integritet na svoga taju. Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav", rekao je Gagi Jovanović za "Blic".

Gagi se osvrnuo i na prvo, pripremno ročište koje je bilo zakazano za šesti mart u Prvom osnovnom sudu. Tada su Anđelu ispred zgrade suda sačekale brojne kolege i koleginice i javno je podržale.

"Hvala njenim koleginicama i kolegama koje su je javno podržale, kao i produkciji koja ju je zaštitila", dodao je on.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji "Radio Mileva", dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Glumica je odbila da glumi u seriji sa njim zbog kako je navela, prethodnih negativnih iskustava sa glumcem, ali i zbog svojih koleginica koje su istupile kao žrtvr seksualnog zlostavljanja i za to optužile Branislava Lečića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije