Film i serije

Osvojite dvije karte za film "Poslije svega" u CineStaru

Osvojite dvije karte za film "Poslije svega" u CineStaru
Foto: N.N. | Osvojite dvije karte za film "Poslije svega" u CineStaru

Novootvoreno kino CineStar u sklopu tržnog centra Delta planet i ove sedmice nagrađuje najbržeg čitaoca portala "Nezavisne".

Najbrži čitalac koji se javi na mail [email protected] (ime, prezime, broj telefona) osvojiće dvije ulaznice za film "Poslije svega."

Osvojene ulaznice se mogu iskoristiti do 1.5.2019. u CineStaru Banjaluka.

Posjetioci banjalučkog CineStara, takođe mogu uživati u već prepoznatljivim uslugama poput: Moja CineSrijeda najpovoljnijeg dana u sedmici, Matinejama, Family paketu, proslavama rođendana. Oni koji su željni kulturne svjetske scene, mogu da uživaju u programu “Spektakli” u CineStaru.

Poslije svega

Film je urađen po bestseleru Ane Tod i prati život studentice koja tačno zna šta želi u životu i koja slijedi svoje ciljeve sve dok joj u život ne uđe misteriozni Hardin Skot.

On nosi tamu u očima, tijelo mu je pokriveno tetovažama i živi po vlastitim pravilima. Hardin je sve što Tesa želi izbjeći, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada željeti.

Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočili, učiniti će njihovu strast još snažnijom.

Više informacija i repertoar CineStara možete pronaći na njihovoj znavničnoj stranici www.cinestarcinemas.ba.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije