Film i serije

Osvojite karte za film "Brightburn"

Osvojite karte za film "Brightburn"
Foto: N.N. | Osvojite karte za film "Brightburn"

Naučno-fantastični horor "Brightburn" ovog maja natjeraće vas da preispitate sve što ste ikada znali o junacima koji imaju supermoći, jer ovog puta zlo je dobilo svog superjunaka.

Con film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH, "Brightburn" donosi na repertoar svih BH kina u terminu Svjetske premijere od 23. maja a svi ljubitelji napetih horora će ga moći pogledati i u Cineplexxu Palas u Banjaluci, a upravo za projekcije u ovom bioskopu možete osvojiti ulaznice.

Con film poklanja tri puta po dvije ulaznice za film "Brightburn" za petak, subotu i nedjelju, a termin prikazivanja za sva tri dana je 17.45.

Ukoliko želite da pogledate ovaj spektakl požurite da nam pošaljete mail sa vašim podacima (ime, prezime, broj telefona) na [email protected].

Ne zaboravite navesti za koji dan želite ulaznice!

O filmu

Njegovo ime je Brendon (Džekson A. Dan). Brendona su kao bebu pronašli bračni par Tori (Elizabet Benks) i Kajl (Dejvid Denman) koji su ga, nakon što su neko vrijeme bezuspješno pokušavali dobiti dijete, bez razmišljanja zadržali. On je trebao biti njihova nagrada i najveći blagoslov ali priča je otišla u potpuno drugom smjeru.

Kako dječak odrasta roditeljima postaje jasno da se ne radi o običnom dječaku nego o jako posebnom djetetu koje ima vanzemaljske sposobnosti. Koliko god se u početku trudili ignorisati znakove i dječakove neobične mogućnosti, nakon nekoliko incidenata do kojih je došlo upravo zahvaljujući Brendonu, Tori i Kajl moraju se suočiti sa strašnom istinom – Brendonovim supermoćima vlada zlo i cijela zemlja je u opasnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije