Film i serije

Osvojite ulaznice za film Anna

Osvojite ulaznice za film Anna
Foto: N.N. | Osvojite ulaznice za film Anna

CineStar Banjaluka vas ove sedmice nagrađuje ulaznicama za film "Anna".

Prvi čitalac koji pošalje mejl na [email protected] sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije karte za ovaj film.

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti zaključno s datumom 03.07.2019. u CineStaru Banjaluka.

Na početku napetog špijunskog trilera Anna, neodoljiva Anna Poliatova izbavljena je iz svijeta sumornih ruskih ulica i pretvara se u jednu od pariških vodećih manekenki. Tajanstvena i smrtonosna Anna nosi bezbroj maski, ima bezbroj načina pretvoriti se u drugu osobu te bezbroj načina preživjeti.

Dok se dokazuje kao brutalni igrač u okrutnom svijetu hladnoratovskih špijuna, Anna lukavo stvara vlastitu igru unutar igre koju nitko ne očekuje. 

Baš kao i nevjerojatno utjecajni film La Femme Nikita Luca Bessona, redatelja i scenarista i ovog trilera,

Film je okupio talentovane glumce iz cijelog svijeta, uključujući dobitnicu Oscara Helen Mirren, velškog glumca Evansa, irskog glumca Cilliana Murphyja te njemačku manekenku Leru Abovu koja je rodom iz Sibira.

Glavnu ulogu preuzela je Sasha Luss, u kojoj je Besson prepoznao Anninu nevinost i ranjivost, ali i nevjerojatno čeličnu snagu volje. Luss se tek nedavno upustila u glumačke vode, ali je dala sve od sebe kako bi odglumila Annu koja je ujedno zavodljiva i opasna poput klasičnih femmes fatales, ali je i savremena žena koja odbija pripadati ikome osim samoj sebi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije