Film i serije

Osvojite ulaznice za film "Frka"

Osvojite ulaznice za film "Frka"
Foto: N.N. | Osvojite ulaznice za film "Frka"

Portal Nezavisne.com i i CineStar Banjaluka i ove sedmice vas nagrađuju sa ulaznicama za film

Prvi čitalac koji pošalje mejl na [email protected] sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije ulaznice za film "Frka".

Osvojene kino ulaznice mogu se iskoristiti zaključno s datumom 15.01.2020. godine. u CineStaru Banjaluka.

Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo sanjati.

Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegovani život čini ga klasičnim primjerom ribe na suvom u ovom zastrašujućem svijetu.

U međuvremenu, pohlepni rođaci njegovog vlasnika zaposlili su tragača za životinjama kako bi ga pronašli, čega Frka nije uopšte svjestan, jer je zapravo upravo on ključan za dobivanje nasljedstva.

Dok se Frka trudi preživjeti, nesvjesno ostaje jedan korak ispred svih koji ga traže i upoznaje Rousey, okorjelu lutalicu koja će ga uzeti pod svoje okrilje i naučiti kako se snalaziti u stvarnom svijetu, i Zoe, osamnaestogodišnju muzičarku u usponu koja se takođe trudi pronaći gdje tčno pripada. Na svoj način će obje pomoći Frki otkriti da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije