Film i serije

Osvojite ulaznice za film "Iza rešetaka"

Osvojite ulaznice za film "Iza rešetaka"
Foto: imbd.com | Osvojite ulaznice za film "Iza rešetaka"

Portal "Nezavisnih novina" i Cinestar najbržem čitaocu poklanjanju dvije ulaznice za film "Iza rešetaka".

Prvi čitalac koji pošalje mejl na [email protected] sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije ulaznice.

Osvojene kino-ulaznice dobitnici mogu iskoristiti u Cinestaru Banjaluka, isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 20.10.2021.

Dobitnici se samo jave na blagajnu s napomenom da su ulaznice osvojili preko našeg medija, i trebali bi prilikom preuzimanja imati neki dokument.

Frank Leone (Sylvester Stallone) približava se kraju izdržavanja zatvorske kazne za relativno manje krivično djelo. Uslovi u zatvoru prilično su dobri, a bolji život i sloboda, uz malo strpljenja, nadomak su mu ruke. Ali iznenada je premješten u drugi zatvor, potpuno drugačiji od onog na koji je navikao.

Naime, nakon što je Leon pobjegao iz zatvora, kojim je upravljajo Drumgole, upravnik je dobio posao u zatvoru koji upoređuju sa paklom na Zemlji. Drumgole ne može oprostiti Leonu što ga je osramotio te mu sada konačno u "svom" zatvoru želi pokazati što znači svaki dan provoditi na tom, i od Boga zaboravljenom, mjestu.

U rukama scenarista filmova "Umri muški", "Bjegunac" i "Opravdane sumnje", Jeba Stuarta, te Richarda Smitha i Henryja Rosenbauma snimljen je odlični kriminalistički triler koji kritika i javnost jednoglasno smatraju jednim od najboljih Stalloneovih nastupa karijere.

Sly se u filmu dokazao kao zaista prvoklasan glumac, a društvo mu je pravila filmska legenda, koja u roli sadističkog upravnika jednostavno briljira. Bez pretjeranog nasilja i akcijskih prenemaganja, film funkcioniše kao triler, ali i kao vrlo dobra drama sa odličnim glumački izvedbama. Pa su tako, osim Slyja i Sutherlanda, tu i Tom Sizemore kao nervozni Slyov zatvorski kolega, Larry Romano, Frank McRae, Sonny Landham te Darlanne Fluegal, William Allen Young, Jordan Lund i Danny Trejo, koji zatvaraju impresivnu postavu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije