Film i serije

Osvojite ulaznice za film "Kišni dan u Njujorku"

Osvojite ulaznice za film "Kišni dan u Njujorku"
Foto: Ilustracija | Osvojite ulaznice za film "Kišni dan u Njujorku"

Prvi čitalac koji pošalje mejl na [email protected] sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije ulaznice za film "Kišni dan u Njujorku".

Osvojene kino ulaznice dobitnici mogu iskoristiti zaključno s datumom 01.01.2020. godine. u CineStaru Banja Luka.

Dobitnici se samo jave na blagajnu s napomenom da su ulaznice osvojili preko našeg portala, i trebalo bi prilikom preuzimanja da uz sebe imaju neki dokument.

Romantična komedija "Kišni dan u njujorku" slavnog Vudija Alena prati avanture mladog para tokom jednog nezaboravnog vikenda u Njujorku.

Ešli je dobila zadatak da za studentske novine upravo dobila zadatak da odradi intervju sa svjetski poznatim redateljem Rolandom Polardom koji joj usput ponudi i pogled iza kamere na njegovu novu filmsku produkciju. Ešli zbog toga otkazuje unaprijed dogovoreni romantični ručak s Getsbijem kako bi saznala još više o Polardovom filmu od njegovog scenariste Teda.

Ted je savršeni džentlmen, iako glavni glumac filma, Francisko Vega to zasigurno nije. Međutim, kada Ešli i Vega završe u vijestima, svima vrlo brzo postaje jasno koliko je tanka linija između stvarnih i lažnih događaja te kako stvari vrlo brzo izmaknu kontroli...

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije