Film i serije

Osvojite ulaznice za film "Oproštaj"

Osvojite ulaznice za film "Oproštaj"
Foto: N.N. | Osvojite ulaznice za film "Oproštaj"

Portal nezavisne.com i i CineStar Banjaluka i ove sedmice vas nagrađuju sa ulaznicama za film.

Prvi čitalac koji pošalje mejl na [email protected] sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije ulaznice za film "Oproštaj".

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka do 25.03.2020. u CineStaru Banjaluka.

Kratak sinopsis

"The Farewell" (Oproštaj), film autorke Lulu Wang, počinje telefonskom konverzacijom na relaciji Amerika-Kina, između bake, koja provodi dokona svoje dane u uobičajenim aktivnostima, i unuke, koja užurbano korača širokim američkim bulevarima, usput prevrćući očima u želji da prekine bakine naivne savete.

Ipak, ta konverzacija će dobiti potpuno novu dimenziju, kada unuka, nakon povratka kući, sazna za bakinu bolest, i ideju porodice da organizovanjem lažne vjeridbe pričini baki posljednje zajedničko veselje.

Uz konstataciju da “You can’t hide your emotions” porodica želi da unuka (problematično dijete) ne krene na putovanje u Kinu, jer postoji zajednička porodična zavjera da se bolest sakrije od bake, a činjenica da lajava unuka teško krije emocije, čini njihovu ideju teže izvodljivom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije