Film i serije

Osvojite ulaznice za film "Pčelica Maja 3: Zlatno jaje"

Osvojite ulaznice za film "Pčelica Maja 3: Zlatno jaje"
Foto: Printscreen/YouTube | Osvojite ulaznice za film "Pčelica Maja 3: Zlatno jaje"

Portal "Nezavisnih novina" i "Cinestar" najbržem čitaocu poklanjanju dvije ulaznice za film "Pčelica Maja 3: Zlatno jaje".

Prvi čitalac koji pošalje mejl na [email protected] sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije ulaznice.

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti u CineStaru Banjaluka, isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 26.01.2022.

Dobitnici se samo jave na blagajnu s napomenom da su ulaznice osvojili preko vašeg medija, i trebali bi prilikom preuzimanja imati neki dokument.

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura klasični je film u kojem Maja i njen najbolji prijatelj Pavo napuštaju "Livadu makova".

Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak - isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoljeti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se "jaje" izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću - prekrasnom, ljupkom malom princezom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije