Film i serije

Osvojite ulaznice za film "Posljednji dvoboj"

Osvojite ulaznice za film "Posljednji dvoboj"
Foto: Ilustracija | Osvojite ulaznice za film "Posljednji dvoboj"

Portal "Nezavisnih novina" i Cinestar najbržem čitaocu poklanjanju dvije ulaznice za film "Posljednji dvoboj".

Prvi čitalac koji pošalje mejl na [email protected] sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije ulaznice.

Osvojene kino-ulaznice dobitnici mogu iskoristiti u Cinestaru Banjaluka, isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 27.10.2021.

Dobitnici se samo jave na blagajnu s napomenom da su ulaznice osvojili preko našeg medija, i trebali bi prilikom preuzimanja imati neki dokument.

Scenario koji su zajedno s Nicole Holofcener napisali Ben Affleck i Matt Damon, oživljava pod rediteljskom palicom jednog od najpoznatijih, najnagrađivanijih i najcjenjenijih filmaša, Ridleya Scotta. Posljednji dvoboj donosi istinitu priču o posljednjem službeno dopuštenom dvoboju u Francuskoj.

Radnja smještena u Francusku 14. vijeka, epska je priča o izdaji i pravdi, ispričana s tri različita gledišta: dva viteza (dobitnik Oscara Matt Damon i za Oscara nominovani Adam Driver), čiji je odnos na iskušenji radi izdaje, i mlade žena (dobitnica Emmyja Jodie Comer) koja pokušava preživjeti u brutalnoj i opresivnoj kulturi tog doba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije