Film i serije

Osvojite ulaznice za film "Priče iz skrivenog grada: Banda čupavih repova - sink"

Osvojite ulaznice za film "Priče iz skrivenog grada: Banda čupavih repova - sink"
Foto: Print Screen | Osvojite ulaznice za film "Priče iz skrivenog grada: Banda čupavih repova - sink"

Portal "Nezavisnih novina" i "Cinestar" najbržem čitaocu poklanjanju dvije ulaznice za film "Priče iz skrivenog grada: Banda čupavih repova - sink".

Prvi čitalac koji pošalje mejl na [email protected] sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije ulaznice.

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti u CineStaru Banjaluka, isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 02.03.2022.

Dobitnici se samo jave na blagajnu s napomenom da su ulaznice osvojili preko vašeg medija, i trebali bi prilikom preuzimanja imati neki dokument.

Na periferiji Skrivenog grada živi Megi Kopačević, razdražljiva vombatica koja živi usamljeno u nadi da će jednog dana pronaći svog životnog partnera.

U jednom od svojih noćnih izlazaka, ona nesvjesno zaustavlja svađu između dvije zavađene bande, i to jednim udarcem svoje snažne stražnjice. Ubrzo se Megi nađe u središtu pažnje kao najnovija superheroina grada.

Preuzima vodstvo bande, poznatije kao Bande čupavih repova, prijateljske, ali žestoke u borbi protiv kriminala. Međutim, nisu svi stanovnici Skrivenog grada sretni kad ih vide…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije