Film i serije

Osvojite ulaznice za film "Putovanje jednog psa"

Osvojite ulaznice za film "Putovanje jednog psa"
Foto: N.N. | Osvojite ulaznice za film "Putovanje jednog psa"

CineStar Banjaluka vas ove sedmice nagrađuje ulaznicama za film "Putovanje jednog psa"

Prvi čitalac koji pošalje mejl na [email protected] sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije karte za ovaj film.

Osvojene kino ulaznice dobitnici mogu iskoristiti zaključno s datumom 16.10.2019. u CineStaru Banjaluka.

Nakon uspjeha prvog filma "A Dog’s Purpose", producent Polone se oslonio na Camerona i Cathryn Michon i scenariste Mayu Forbes i Wallyja Wolodarskyja kako bi napravio nastavak koji će biti priča za sebe, a ne odjek prvog nastavka.

U Cameronovom drugom poglavlju srećemo Baileyja koji je konačno kući na sigurnom sa svojim "dječakom" Ethanom (Dennis Quaid) i koji vjeruje da je ispunio svrhu svojih brojnih života. Ali, uskoro otkriva da njegova misija više nije čuvati jednu osobu.

U filmu glume Marg Helgenberger, Betty Gilpin, Henry Lau, Kathryn Prescott, Dennis Quaid  i Josh Gad. Glazbu potpisuje Mark Isham, montažu Robert Komatsu, ACE. Scenograf je Eric Fraser, a snimatelj Rogier Stoffers, ASC, NSC. Izvršni producenti su Seth William Meier, Lasse Hallström, Luyuan Fan i Wei Zhang. Producent je Gavin Polone. Film se temelji na romanu W. Brucea Camerona, a scenarij potpisuju W. Bruce Cameron & Cathryn Michon i Maya Forbes & Wally Wolodarsky.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije