Film i serije

Osvojite ulaznice za film "Spencer"

Osvojite ulaznice za film "Spencer"
Foto: Print Screen/Instagram/wnfilms.ru | Osvojite ulaznice za film "Spencer"

Portal "Nezavisnih novina" i "Cinestar" najbržem čitaocu poklanjanju dvije ulaznice za film "Spencer".

Prvi čitalac koji pošalje mejl na [email protected] sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije ulaznice.

Osvojene kino-ulaznice dobitnik može iskoristiti u "Cinestaru" Banjaluka, isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 22.12.2021.

Spencer je biografsko-dramski film iz 2021. godine, reditelja Pabla Larajna i scenariste Stivena Najta. Glavnu ulogu igra Kristen Stjuart kao Dajana, princeza od Velsa (rođ. Spencer) i predstavlja izmišljeni prikaz Dajanine odluke da prekine brak sa princom Čarlsom (kojeg igra Džek Farting) i napusti britansku kraljevsku porodicu. U filmu takođe igraju Timoti Spol, Šon Haris i Sali Hokins.

Radnja filma smještena je u 1991. godinu tokom božićnih praznika kada se princeza Dajana počela suočavati sa svojom teškom odlukom da okonča brak s princom Čarlsom. Film daje uvid u ekstravagantan život na imanju Sandringem i savršeno dočarava emocije ledi Dajane usljed borbe s glasinama o aferama dok je izbjegavala nemilosrdne paparace.

Svjetska premijera filma bila je 3. septembra 2021. godine u konkurenciji na Filmskom festivalu u Veneciji. Objavljen je 5. novembra 2021. godine u bioskopima u Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Američkim Državama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije