Film i serije

Pratite nas na Google news

Osvojite ulaznice za film "Zaboravljeni princ"

Osvojite ulaznice za film "Zaboravljeni princ"
Foto: N.N. | Osvojite ulaznice za film "Zaboravljeni princ"
N.N.

Portal nezavisne.com i i CineStar Banjaluka i ove sedmice vas nagrađuju sa ulaznicama za film.

Prvi čitalac koji pošalje mejl na portal@nezavisne.com sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije ulaznice za film "Zaboravljeni princ".

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka do 11.03.2020. u CineStaru Banjaluka.

Film "Zaboravljeni princ" je francuska avantura u kojem glavne uloge tumače Omar Sy, Bérénice Bejo i François Damiens.

Kratak sinopsis

Sve se u Djibijevom životu vrti oko njegove voljene sedmogodišnje kćeri. Ovaj posvećeni samohrani otac nikad ne propušta njihove zajedničke trenutke poput čitanja bajki prije spavanja. Svake je večeri otac vodi u Storyland, magičnu zemlju mašte u kojoj oživljavaju bajkovite avanture u kojima je Djibi glavi junak.

On je heroj njenog života, no Djibi osjeća da se Sofijin odrastanjem njegova uloga smanjuje, te se očajnički pokušava izboriti za svoje mjesto u njenom životu.

Pet godina kasnije, Sofija je tinejdžerka kojoj očeve priče više nisu najzabavnija stvar na svijetu već počinje sama smišljati svoje priče u kojima Djibi više nije glavni lik. Kako se njegove uloge i u stvarnom svijetu i u Storylandu počinju mijenjati, Djibi mora pronaći način da zauvijek ostane heroj života, mašte i priča svoje kćeri.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije