Film i serije

Pratite nas na Google news

Otkriveno koju epizodu "Prijatelja" gledaoci najviše mrze

Otkriveno koju epizodu "Prijatelja" gledaoci najviše mrze
Foto: N.N. | Otkriveno koju epizodu" Prijatelja" gledaoci najviše mrze
N.N.

Uprkos tome što je omiljena širom svijeta, serija "Prijatelji" ("Friends") ima i najgore ocijenjenu epizodu.

Od ukupno 236, gledaoci jednu od njih - posebno ne vole.

Epizoda Prijatelja iz četvrte sezone pod nazivom Ona sa pozivom (The One with the Invitation) najniža je ocenjena na IMDb - Internet Movie Database (Filmska internet baza podataka), otkrilo je istraživanje portala money.co.uk.

Dok Ros (Dejvid Švimer) planira venčanje sa Emili (Helen Baksendejl), u toj epizodi njegova bivša djevojka Rejčel (Dženifer Aniston) dobija poziv za njihovo vjenčanje u Londonu.

U epizodi su prisutni i inserti koji gledaoce podsjećaju na najdramatičnije trenutke veze Rejčel i Rosa.

Rejčel ipak odlučuje da ostane u Njujorku sa trudnom Fibi (Lisa Kudrou), i da ne ode u London. Tu odluku će ipak promijeniti u narednoj epizodi.

Epizoda The One with the Invitation, ima ocjenu 7,2 na osnovu glasova gledaoca serije i posjetilaca portala IMDb, što je i dalje relativno visoko u poređenju sa drugim serijama koje imaju prosjek niži od prosjeka Prijatelja, a koji iznosi 8,5 za svih 10 sezona.

S druge strane, najbolje ocijenjena epizoda na istoj platformi je Ona gdje svi saznaju (The One Where Everyone Finds Out) iz pete sezone, u kojoj prijatelji saznaju za vezu Monike (Kortni Koks) i Čendlera (Metju Peri).

 

Očekuje se da nova epizoda Prijatelja, za koju scenario još nije napisan, u produkciji HBO Max, bude emitovana tokom 2021. godine.

(RTS)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije