Film i serije

Otvorene prijave za program "Volim film" 30. Sarajevo film festivala

Otvorene prijave za program "Volim film" 30. Sarajevo film festivala
Foto: Ustupljena fotografija | Otvorene prijave za program "Volim film" 30. Sarajevo film festivala

SARAJEVO - Sarajevo film festival (SFF) i ove godine poziva filmofile za učešće u programu "Volim film" u sklopu 30. izdanja festivala koje će biti održano od 16. do 23. avgusta, a prijave su otvorne do 20. jula.

Program je besplatan, a broj učesnika ograničen.

Kako je saopšteno iz SFF-a, program "Volim film" omogućava filmofilima pristup projekcijama, razgovore s autorima i drugim profesionalcima iz filmske industrije te poseban program kako bi dobili jasnu sliku o trendovima u savremenoj kinematografiji.

"Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac na linku: https://vp.eventival.com/sarajevoff/2024/custom-form/volim-film-programme_2024/edit", pojašnjeno je u saopštenju.

Dalje je navedno da će učesnici odabrani za učešće programu "Volim film" dobiti  besplatan ulaz na odabrane filmske projekcije/događaje svakog dana 30. Sarajevo film festivala i online program, priliku da upoznaju i razgovaraju s istaknutim autoricama/ima iz filmske industrije, te priliku da prisustvuju projekcijama po vlastitom izboru na festivalu.

Program "Volim film" ima za cilj promociju filmske umjetnosti i isticanje važnosti gledanja filmova na velikom platnu.

"Za učešće se mogu prijaviti kandidati od 15 do 28 godina, osobe u trećoj životnoj dobi te osobe sa invaliditetom. Sva pitanja u vezi sa programom zainteresirani mogu postaviti putem e-maila: [email protected]", zaključeno je u saopštenju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije