Film i serije

Ovu epizodu serije "Prijatelji" gledaoci posebno ne vole

Ovu epizodu serije "Prijatelji" gledaoci posebno ne vole
Foto: Screenshot/YouTube | Ovu epizodu serije "Prijatelji" gledaoci posebno ne vole

Uprkos tome što je omiljena širom svijeta, serija "Prijatelji" (Friends) ima i najgore ocijenjenu epizodu.

Od ukupno 236, gledaoci jednu od njih – posebno ne vole.

Epizoda serije "Prijatelji" iz četvrte sezone pod nazivom Ona sa pozivom (The One with the Invitation) najniža je ocenjena na IMDb – Internet Movie Database (Filmska internet baza podataka), otkrilo je istraživanje britanskog portala Money, prenosi portal ddl.rs.

Dok Ros (Dejvid Švimer) planira vjenčanje sa Emili (Helen Baksendejl), u toj epizodi njegova bivša djevojka Rejčel (Dženifer Aniston) dobija poziv za njihovo vjenčanje u Londonu.

U epizodi su prisutni i inserti koji gledaoce podsjećaju na najdramatičnije trenutke veze Rejčel i Rosa.

Rejčel ipak odlučuje da ostane u Njujorku sa trudnom Fibi (Lisa Kudrou), i da ne ode u London. Tu odluku će ipak promijeniti u narednoj epizodi.

Epizoda The One with the Invitation, ima ocjenu 7,2 na osnovu glasova gledaoca serije i posjetilaca portala IMDb, što je i dalje relativno visoko u poređenju sa drugim serijama koje imaju prosjek niži od prosjeka Prijatelja, a koji iznosi 8,5 za svih 10 sezona.

S druge strane, najbolje ocijenjena epizoda na istoj platformi je Ona gdje svi saznaju (The One Where Everyone Finds Out) iz pete sezone, u kojoj prijatelji saznaju za vezu Monike (Kortni Koks) i Čendlera (Metju Peri). 

Očekuje se da nova epizoda serije "Prijatelji", za koju scenario još nije napisan, u produkciji HBO Max, bude emitovana tokom 2021. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije