Film i serije

Pao Netflix zbog Harija i Megan (VIDEO)

Pao Netflix zbog Harija i Megan (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen | Pao Netflix zbog Harija i Megan (VIDEO)
Nezavisne novine

Izašle su prve tri epizode dugo očekivane serije u kojoj su princ Hari i Megan Markl odlučili iznijeti "svoju istinu" o tome što se sve događalo od trenutka kada se saznalo da je slavni par u vezi. A Netflix je zbog gledanosti "pao".

Iako su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa početkom 2020. godine odstupili od kraljevskih dužnosti te napustili Veliku Britaniju jer su željeli privatnost, sada su u dokumentarcu podijelili brojne neviđene snimke, fotografije kao i intimne detalje njihove veze.

"Moja je dužnost čuvati moju porodicu", kaže Hari u prvoj epizodi, dodajući kako je "zabrinut za sigurnost svoje familije", opisujući novi nivo mržnje koju javnost upućuje prema Megan i njihovom sinu Arčiju.

Zatim je prikazan snimak Megan u kojoj govori kako samo želi "isplivati na drugi kraj svega ovog" i dodaje: "Ne znam više šta da kažem". Potom počne emotivno plakati.

Prema Saseksima, kraljevski dvor i britanski narod trudio se svim silama otežati posao glumici jer nisu htjeli prihvatiti da bi tamnoputa djevojka mogla postati princeza.

Koliki je interes javnosti za novu dokumentarnu seriju govori i činjenica da su mnogi prijavili rano jutros da se srušila striming platforma Netflix, na kojoj se prva epizoda počela prikazivati u osam ujutro po londonskom vremenu, prenosi "Klix".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije