Film i serije

"Patrolne šape" u kinima u BiH od 26. decembra

"Patrolne šape" u kinima u BiH od 26. decembra
Foto: N.N. | "Patrolne šape" u kinima u BiH od 26. decembra 2019.

Spasilačka ekipa koju dobro poznajete stiže u kina. Animirani film "Patrolne šape" pretpremijerno od 19. decembra, a od 26. decembra 2019. godine u svim kinima u BiH.

Nijedan zadatak nije pretežak, nijedna misija nije nemoguća! Tim psića, koje predvodi energični dječak Rajder, uvijek je spreman da pomogne svima kojima je potrebno u Zaljevu pustolovina. Imaju sav alat, specijalne spravice i naravno dovitljivost koja im je neophodna da daju svoj doprinos društvu.

Svaki pas posjeduje specifičan skup vještina koje su u skladu sa različitim profesijama hitnih službi, poput vatrogasca, policajca i avijatičara. Opremljeni su i ruksacima koji se nazivaju "paketići za štence" koji sadrže alate koji se odnose na njihove poslove.

Veseli tim Patrolnih šapa pokazuje da nijedan posao nije pretežak i nijedno štene nije premalo. Oni edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim vještinama i rješavanju problema.

Kreator: Keith Chapman

Glasovi: Marija Stokić, Milena Živanović, Nikola Todorović, Jovana Čurović, Milan Tubić, Vladimir Nićiforović, Ivana Tenjović, Miloš Dašić, Bojan Hlišć, Bane Jevtić, Ana Simić Korać, Milan Antonić, Sneža Jeremić, Valentina Pavličić, Nemanja Živković, Nataša Popović, Lako Nikolić, Sofija Juričan

Žanr: Animirani film

Trajanje: 67 minuta

Trailer: bit.ly/2EnE10A

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije