Film i serije

"Peaky Blinders" – posljednji čin: Pogledajte ko se vratio

"Peaky Blinders" – posljednji čin: Pogledajte ko se vratio
Foto: Screenshot/Twitter/ Peaky Blinders | "Peaky Blinders" – posljednji čin: Pogledajte ko se vratio

Na zvaničnom nalogu serije "Peaky Blinders" na Twitteru objavljen je kratak tizer, kao podsjetnik da će posljednja, šesta, sezona uskoro biti premijerno prikazana.

Još jednom, kriminalistička serija će pratiti porodicu Šelbi tokom ranog 20. vijeka i njihove gangsterske poduhvate u Birmingemu.

Snimak otkriva samo početak izdanja za 2022. godinu, iako su fanovi očekivali da vide više, s obzirom na to da još uvijek nema detalja i snimaka nove sezone.

"Pogledajte ko se vratio", piše kratko na Twitteru, a odnosi se na povratak glavnog čoveka Tomasa Šelbija (Silijan Marfi), koga na TV ekranima nismo vidjeli od 2019. Osim toga, snimak prikazuje povratak Toma Hardija kao Alfija Solomona u posljednjoj sezoni.

Produkcija 6. sezone je odložena zbog ograničenja usljed pandemije kovida 19, prošle godine, prenosi B92.

Iako se "Peaky Blinders" bliži kraju, tvorac serije Stiven Najt je već otkrio da će priča biti finalizovana TV filmom.

Najt je takođe nagovijestio da su spin-of emisije u pripremi. Takođe, u video-spotu nema naznaka šta će se desiti sa likom pokojne Helen Mekrori, obožavaocima omiljenom Poli Grej. Helen Mekrori, koja je igrala i Narcisu Melfoj u seriji filmova o Hariju Poteru, umrla je početkom 2021. godine nakon borbe sa rakom.

Najt je otkrio da će sljedeća sezona sadržati počast glumici, ali nije pomenuo da li je uspjela da snimi neku scenu prije smrti, niti sudbinu njenog lika.

Serija "Peaky Blinders" je premijerno prikazana na BBC mreži 2013. godine, od kada je postala jedna od najpopularnijih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije