Film i serije

Pet grešaka koje su fanovi primijetili u seriji "Squid Game"

Pet grešaka koje su fanovi primijetili u seriji "Squid Game"
Foto: Netflix | Pet grešaka koje su fanovi primijetili u seriji "Squid Game"
N.N.

Serija "Squid Game" postala je hit u svijetu, a pogledalo ju je 111 miliona domaćinstava širom planete, što je čini najgledanijom serijom na Netflixu.

O ovom ostvarenju uveliko se priča, a obožavatelji su otkrili neke od greške koje su potkrale.

Kao što znate, takmičari se prijavljuju za igru gdje se bore za novčanu nagradu, a glavni likovi su Seong Gi-hun (456), Čo Sang-vu (218), Oh Il-nam (001), Kang Se-bjok (067), Abdul Ali (199), Yang Deok-su (101) i Han Mi-njeo (212).

Ono što je primjetno jeste da su brojevi takmičara bili mijenjani tokom epizoda. Na primjer, broj 061 nosila je žena u jednoj sceni, dok u drugoj taj isti broj nosi muškarac srednjih godina.

U sedmoj epizodi broj 013 pokazuje da zna da razlikuje kaljeno staklo od lažnog u pretposljednjoj igri, što mu daje određenu prednost u odnosu na ostale. Frontmen provjerava njegove podatke, a tamo se vidi da je takmičar pod brojem 013 rođen 1897. godine, što znači da ima čak 124 godine.

U epizodi broj 5, policajac Hvang Jun-ho rješava da sazna sve o igri, te čita sve povjerljive dokumente. Međutim, ono što su gledaoci primjetili jeste da je riječ "Top secret" (strogo povjerljivo) napisano pogrešno "Top scrert".

Obožavatelji su negodovali što se jedan junak ove serije više borio u odnosu na ostale, i to u u drugoj igri serije, koja se sastojala od razbijanja kolačića. Kišobran, koji je prikazan na početku igre, bio je jednostavnijeg oblika od onog koji je dobio Seong Gi-hun (456).

Na kraju, u posljednjoj epizodi serije "Squid Game". Seong Gi-hun (456) pojavljuje se na sceni s mobilnim telefonom Samsung S7, a kada je stigao na aerodrom imao je Samsung S3, piše Jutarni list.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije