Film i serije

Počelo snimanje druge sezone "Kalkanskih krugova", glumica podijelila sliku sa seta

Počelo snimanje druge sezone "Kalkanskih krugova", glumica podijelila sliku sa seta
Foto: Screenshot/YouTube | Počelo snimanje druge sezone "Kalkanskih krugova", glumica podijelila sliku sa seta

Počelo je snimanje druge sezone jedne od najpopularnijih domaćih serija prošle godine. Prva klapa druge sezone mistične drame Kalkanski krugovi pala je početkom avgusta, a snimanja su trenutno u toku.

To je potvrdila i glumica Ana Sakić koja je veliko novo pojačanje u drugom ciklusu sage o baba Gubi, Zabranu i isprepletanoj prošlosti dvije najveće porodice sela Gubin do.

Ana je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sa seta druge sezone serije Kalkanski krugovi, prenosi Telegraf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Sakic (@anasakic)

"Na setu! Prvi dan snimanja nove sezone serije: 'Kalkanski krugovi'. Nama je avgust počeo radno, sa predivnom ekipom, za prvi dan vrlo lako i lepo… malo je reći - radost i zadovoljstvo!", napisala je glumica.

Reditelj Milan Karadžić izjavio je početkom godine da ćemo u nastavku serije gledati sve glavne junake iz prethodne sezone, među kojima su Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nataša Ninković i Ivana Zečević, čiji likovi nose glavnu radnju, a njima će se pridružiti i nova glumačka imena. Među njima je i Vesna Trivalić, koja će tumačiti lik Magdalene.

Radnja serije "Kalkanski krugovi" bavi se odnosima između dvije važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dvaju familija seže sve do početka 20. vijeka, ali živopisno selo Dol vješto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog vijeka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrješenje nekih važnih motiva likova.

Druga sezona serije "Kalkanski krugovi" biće emitovana početkom 2023. godine.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije