Film i serije

Pratite nas na Google news

Počelo snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

Počelo snimanje filma o Tomi Zdravkoviću
Foto: Screenshot/Instagram/tamaradragičević | Počelo snimanje filma o Tomi Zdravkoviću
N.N.

Kako je ranije najavio Dragan Bjelogrlić, počelo je snimanje filma o srpskom pjevaču Tomi Zdravkoviću.

Scenario za film potpisuju Dragan Bjelogrlić i Nikola Pejaković, a režiju Zoran Lisinac, dok su producenti Bjelogrlić i Željko Јoksimović.

"Tomu Zdravkovića su zvali pjesnik tuge. Pjevao je iz duše, i za dušu. Voljeli su ga svi. I oni koji ne slušaju narodnu muziku, voljeli su i slušali Tomu. I danas, 30 godina poslije njegove smrti, njegove pjesme se slušaju i poručuju po kafanama. Pjevaju ih i poručuju i oni koji ne znaju ko je bio Toma", rekao je Bjelogrlić.

Sudeći prema fotografiji koju je Dragićevićeva objavila na Instagramu, pala je prva klapa, prenosi RTRS.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POČINJE SNIMANJE FILMA O ŽIVOTU TOME ZDRAVKOVIĆA

Romantična priča o pesniku tuge Nakon više od godinu dana priprema na scenariju i velikoj pažnji koja je posvećena prilikom izbora glumaca, ovog vikenda počinje snimanje filma o najvećem boemu među pevačima narodne muzike – Tomi Zdravkovicu. Cini mi se da nikada do sada nisam imala ovakvu vrstu odgovornosti i uzbudjena.Obzirom da mi je povereno da igram zenu ciji su glas i pesme i dan danas prisutne u najvaznijim uspomenama i dogadjajima gotovo svake porodice u regioni. Pribliziti se njoj i svemu onome sto je ona zivela i bila je neverovatan izazov. #filmtoma #tomazdravkovic #silvanaarmenulic

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije