Film i serije

Počelo snimanje nastavka filma "Južni vetar"

Počelo snimanje nastavka filma "Južni vetar"
Foto: Facebook/Južni vetar | Počelo snimanje nastavka filma "Južni vetar"

Snimanje filma "Južni vetar 2" počelo je danas u Knjaževcu, a nastavak bioskopskog hita, čiji je prvi dio pogledalo više od milion i po gledalaca, nosiće naziv "Ubrzanje".

Scenario i ovog puta potpisuju Petar Mihailović i reditelj Miloš Avramović. Poštujući sve propisane epidemiološke mjere, u istočnoj Srbiji će se snimati punih pet nedjelja, a kako najavljuju autori, u nastavku će glavni junak Petar Maraš (Miloš Biković) koristiti prednosti stečenog statusa "neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja".

"Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove, i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom (Miodrag Radonjić), odlazi u istočnu Srbiju gde ga zatekne vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove. Životi na ivici, igre po pravilima međunarodnih narko kartela, uz veliki broj do sada neviđenih akcionih scena, samo su neki detalji koji nas čekaju", najavljuju autori "Ubrzanja".

Leto postaje vrelije, jer Južni vetar i zvanično ulazi u ubrzanje! Nakon velikog iščekivanja, u Knjaževcu je danas...

Posted by Južni vetar on Понедељак, 17. август 2020.

Projekat se realizuje uz podršku Filmskog centra Srbije i Telekoma Srbije.

"Veoma smo srećni što smo u prilici da podržimo snimanje filma. Kao što svi znate, reč je o sadržaju koji beleži rekordnu gledanost, a Telekom Srbija, odnosno naš televizijski kanal SuperStarTV postao je sinonim za najbolji filmsko-serijski program", rekao je povodom početka snimanja koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić.

Glumačku ekipu će i dalje predvoditi Biković i Radonjić, uz Jovanu Stojiljković, Bogdana Diklića, Aleksandra Berčeka, kao i mladog glumca Luku Grbića.

Nakon istočne Srbije, snimanje se nastavlja u Beogradu, a premijera je planirana za početak naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije