Film i serije

Počelo snimanje novog Betmana

Počelo snimanje novog Betmana
Foto: Twitter/Michael Giacchino | Počelo snimanje novog Betmana

Nakon mnogo najava i fotografija vozila i kamera na setu ranije ovog mjeseca, scenarista i reditelj Met Rivs označio je službeni početak rada na filmu "The Batman".

Rivs se oglasio na Twitteru i u objavi prikazao fotografiju klape na kožnoj stolici, na kojoj piše naziv ovog filma. 

U opisu fotografije je naznačio da je prvi dan snimanja zvanično počeo. Rivs je tokom najranijih faza razvoja rekao da "ima ideje o priči, ali stvarno je važno samo započeti… morate započeti s jednim".

Za ulogu Brusa Vejna Rivs je izabrao zvijezdu franšize filmova "Twilight" Roberta Patisona. Fatalnu Ženu mačku će u ovom filmu glumiti kćerka poznatog pjevača Lenija Krevia Zoi, a Kolin Farel će biti Pingvin.

Prema izvještajima, Patinson je potpisao ugovor za tri filma za igranje Betmena počevši s ovim filmom.

Navodno će poznato Betmenovo odijelo biti kao ni jedno koje se pojavilo na filmu do sada, ali će biti u obliku onoga što Betmenovi fanovi očekuju. 

Izvještaj indicira da će Patinsonov Brus Vajn biti jedini odgovoran za izradu odijela, što znači da neće imati sve one sprave i visoku, nego će umjesto toga biti sastavljeno njegovim rukama i sposobnošću.

Za sada se samo zna da će se Betmen boriti protiv zločina koji pogađaju Gotam, a velik dio Rivsovog pristupa i dalje ostaje nepoznat.

Novi Betman se snima pod radnim nazivom "Osveta".

Film stiže u kina 25. juna 2021. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije