Film i serije

Počinje druga sezona serije "Tajne vinove loze"

Počinje druga sezona serije "Tajne vinove loze"
Foto: Print Screen/YouTube | Počinje 2. sezona serije "Tajne vinove loze"
N.N.

Najgledanija domaća serija "Tajne vinove loze", koja prati priče o zamršenim porodičnim odnosima i umjetnosti pravljenja vina, vraća se na male ekrane sa dobro poznatim likovima i novim zapletom, najavili su producenti.

Gledaoci će premijerno moći da uživaju u prvoj epizodi druge sezone u ponedjeljak 28. marta od 21 časa, a preostalih 37 epizoda emitovaće se svakog radnog dana u istom terminu na Superstar kanalu.

Popularna serija, rađena u koprodukciji Telekoma Srbija i MetRo Productions-a, bila je najgledanija domaća serija prethodne godine, a s razlogom joj je pripala i nagrada Festivala drama i serija (FEDIS).

"Izuzetno smo ponosni na to što serije iz naše produkcije doživljavaju veliku popularnost kod domaće publike. Serija 'Tajne vinove loze' premašila je sva očekivanja po pitanju gledanosti u Srbiji, a nagrada FEDIS-a samo je potvrdila njen vrhunski kvalitet. Pored toga, Telekom Srbija izašao je i na svetsko tržite sa svojim serijama, a neke od njih već uveliko se emituju i ostvaruju uspeh širom sveta. Iako je pre nekoliko godina to izgledalo kao nedostižan cilj, naša produkcija sada uspešno parira svetskim produkcijama poput HBO-a", izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

U novoj sezoni "Tajne vinove loze", Vuk se bori sa repovima koje vuče iz prethodnog života , dok Ruža i dalje čini sve što može kako bi očuvala porodicu.

Za to vrijeme Vera primjećuje da Vuka ne drži mjesto i da još uvijek nije raskrstio sa prošlošću. Zoran želi da napravi novo vino, ali gubi osjećaj za zanat koji najviše voli.

Cijela druga sezona prožeta je elementima misterije i trilera, sa neočekivanim obrtima, novim junacima, veličanstvenim predjelima vinograda, napetim potragama za izgubljenima i borbom za očuvanje najvrijednijih odnosa.

"Ceo kreativan tim je pred sobom imao veliku odgovornost da u drugoj sezoni 'Tajni vinove loze' dosegne i premaši priču i izvođenje prve sezone. Najgledanija serija 2021/22 godine je teško breme. Svi smo se svojski trudili i mislim da smo sa novim zapletima i starom energijom uspeli da napravimo ponovo, ovoga puta 38 epizoda koje će, nadam se zadovoljiti i zabaviti gledalište", izjavio je Dejan Karaklajić, izvršni producent i reditelj serije.

Kroz ovu romantičnu i napetu vinsku sagu snimljenu pod rediteljskom palicom, Ane Marie Roši, Gorčina Stojanovića, Dejana Karaklajića i Marka Glušića vodiće nas vrsna glumačka ekipa u čijem sastavu su imena poput Nikole Kojo, Slobode Mićalović, Vojina Ćetkovića, Anite Mančić , Dare Đokić , Nebojše Milovanović , Milice Zarić Sene Ðorović , Luke Grbića, Gorana Sultanovića, Miodraga Mikija Krstovića, Vanje Nenadić...

(Telegraf)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije