Film i serije

Potvrđen reboot serije: Vraća se Bafi, ubica vampira

Potvrđen reboot serije: Vraća se Bafi, ubica vampira
Foto: Youtube/Screenshot | Potvrđen reboot serije: Vraća se Bafi, ubica vampira

Popularna serija Buffy, ubica vampira (Buffy the Vampire Slayer), koja se nalazi na listama najboljih serija svih vremena, dobiće reboot, odnosno, novu ubicu vampira i novu priču.

Kreator serije Džos Vidon biće izvršni producent, a on od kraja prošle godine na pilotu (prvoj epizodi) radi sa scenaristicom Monikom Ovsu-Brin, koja je radila na serijama kao što su Čari, Frindž, Alijas i Izgubljeni, piše radiosarajevo.ba. Takođe, njih dvoje zajedno su radili na Marvelovim Agentima S.H.I.E.L.D.-a.

Cilj je da ulogu ubice vampira, koju je popularnom učinila glumica Sara Mišel Gelar, ovog puta dobije afroamerikanka te da serija predstavlja mnoštvo kulturnih različitosti.

Foks televizija i ovog put je zadužena za produkciju i trenutno traže kupca serije među mrežama, nadajući se da će ih odabrati Amazon ili Netfliks.

Serija će zadržati mitologiju prethodne, koja je počela 1997., a završila 2003., nakon sedam sezona (priča je nastavila da izlazi kao strip).

Originalna priča pratila je tinejdžerski život Bafi Samers, djevojke koja ubija vampire i bori se protiv zlih sila u svom gradu. Inspirisana je Vidonovim istoimenim filmom, a iz nje se razvila spin-off serija Angel.

(Radiosarajevo.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije