Film i serije

Povodom Dana grada Cinestar vas nagrađuje sa 250 ulaznica

Povodom Dana grada Cinestar vas nagrađuje sa 250 ulaznica
Foto: N.N. | Povodom Dana grada Cinestar vas nagrađuje sa 250 ulaznica

​Povodom Dana grada Banjaluka multipleks CineStar 4DX Delta Planet Banjaluka, naš novi komšija u gradu, građanima poklanja pretpremijernu projekciju filma "Gospodin Link: U potrazi sa skrivenim gradom" 3D projekcija.

Provedite porodično poslijepodne uz animirani film, koji će oduševiti posjetioce svih generacija. Slušajte program 'Nes radija' i pratite objave na portalu 'Nezavisne novine' i uživajte u pretpremijernoj projekciji novog animiranog filma, u trenutno najboljem postojećem Ultimate RealD 3D, koji će oduševiti kako djecu, tako i roditelje.

Umoran od usamljeničkog života na pacifičkom sjeverozapadu, Gospodin Link angažuje neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta, da ga odvede na putovanje kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Shangri-La. Zajedno s avanturistkinjom Adelinom Fortnight, ovaj neustrašivi trojac istraživača, naići će na mnogobrojne opasnosti i prepreke, tokom putovanja na drugi kraj svijeta.

Ovaj će trojac shvatiti, da ponekad možeš pronaći porodicu na mjestima na kojima bi se najmanje nadao.

Novi komšija u gradu, CineStar obradovaće građane Banjaluke specijalnom poklon projekcijom, u znak zahvalnosti na lijepom dočeku, te je ovo prilika da zajedno proslavimo Dan grada Banjaluke, uz omiljeni film!

Specijalna poklon projekcija filma "Gospodin Link: U potrazi sa skrivenim gradom" 3D održaće se 22.4. u 17:45h.

Portal "Nezavisnih" dijeli 100 ulaznica za ovaj fantastični animirani spektakl, dok će slušaoci "Nes radija" imati priliku da ih osvoje 150.

Prvih 50 čitalaca portala nezavisne.com osvojiće po dvije ulaznice za ovaj film, a vaše je samo da nam pošaljete vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) na mejl [email protected].

Ulaznice će se dijeliti u periodu od 18. do 21.04.

Na OVOM linku pogledajte najavu za film "Gospodin Link: U potrazi sa skrivenim blagom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije