Film i serije

Poznati detalji druge sezone serije Squid Game

Poznati detalji druge sezone serije Squid Game
Foto: Print Screen/Youtube | Poznati detalji druge sezone Squid Game
N.N.

Ove nedjelje je zvanično najavljena druga sezona Squid Game-a, koja bi na ekrane trebalo da dođe tek 2023. ili 2024. godine. Napominjemo da tekst sadrži spojlere.

Korejska serija, koja je premijerno prikazana prošlog septembra, pratila je grupu siromašnih civila koji se bore za svoje živote u smrtonosnom nadmetanju da osvoje dovoljno novca za otplatu dugova.

Mjesec dana nakon objavljivanja, Squid Game je postala najgledanija serija na platformi i oborila je rekorde postavši prva serija na stranom jeziku i prva korejska serija koja je nominovana za nagradu SAG.

Kreator serije Hvang Dong-Hjuk rekao je za "Variety" i "The Hollywood Reporter" da nije previše zainteresovan za snimanje druge sezone hit serije, tvrdeći da je izgubio šest zuba zbog stresa tokom snimanja prve sezone.

Međutim, u novembru je u intervjuu za "AP Entertainment" potvrdio da je u "procesu planiranja" druge sezone, rekavši: "Ne ostavljate nam izbora."

Evo šta se do sada zna o novoj sezoni Squid Game-a, kojoj se mnogi raduju.

Protagonist Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) pojaviće se u drugoj sezoni

Nakon pobjede na nadmetanju smrti po cijenu života svog prijatelja Čo Sang-vua, Gi-hun je pao u depresiju. Na kraju finala, Gi-hun je suočen sa odlukom da nastavi sa svojim životom i bude sa svojom kćerkom ili zaustavi smrtonosnu igru jednom zauvijek. Izgleda da je izabrao ovo drugo.

U saopštenju objavljenom u nedjelju, kreator igre Skuid Game Hvang potvrdio je da će se Gi-hun vratiti u drugoj sezoni. Iako obim njegove uloge u drugoj sezoni nije razjašnjen, vjerovatno će se boriti protiv ljudi koji su zaduženi za takmičenje.

Dva negativca iz prve sezone vratiće se i u drugoj sezoni

Hvang je potvrdio da će se glavni negativac vratiti u drugoj sezoni i da bi se mogao pojaviti i "čovjek u odijelu sa ddakjijem". Oba lika su bili zlikovci koji su bili dio tajne organizacije koja je vodila smrtonosno takmičenje.

Jeziva lutka ubica ima dečka?

Hvang nije otkrio mnogo o zapletu druge sezone, ali je napisao: "Upoznaćete i Jang-hiinog dečka, Čeol-su."

Ioung-hee je ime jezive džinovske robotske lutke, zasnovano na pravoj statui korišćenoj u igrici "Crveno svjetlo, zeleno svjetlo" u prvoj epizodi prve sezone.

Jang-hi i Čeol bili su dobro poznati likovi iz starih južnokorejskih udžbenika, često prikazivani kao najbolji prijatelji. To bi moglo značiti da će serija imati još jednu smrtonosnu igru koja uključuje džinovsku, jezivu lutku.

Ostali glumci iz prve sezone mogli bi da ponove svoje uloge u drugoj sezoni

Hvang je rekao da će "pokušati da uradi nešto" da vrati glumce koji su igrali likove koji su umrli tokom prve sezone.

Druga sezona možda nije kraj priče

Navodno se pregovara o trećoj sezoni serije. Netfliks nije potvrdio da su glasine tačne, ali je kreator serije potvrdio da bi druga sezona mogla otvoreno da se završi kako bi se ostavio prostor za više priča u budućnosti.

(B92)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije