Film i serije

Poznati komičari prikupljaju novac za manje poznate kolege

Poznati komičari prikupljaju novac za manje poznate kolege
Foto: N.N. | Poznati komičari prikupljaju novac za manje poznate kolege

Svjetski poznati komičari i glumci iz Holivuda pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći za manje poznate kolege koji u vremenu pandemije virusa korona nemaju priliku da zarade novac, jer su svi nastupi otkazani.

"Moramo da podržimo te ljude, oni stavljaju osmijeh na lica strancima", rekao je voditelj i komičar Hauvi Mandel na humanitarnom događaju organizovanom putem društvenih mreža za pomoć žrtvama pandemije virusa korona.

On je dodao da se tokom ovih teških vremena smijeh ne čuje često, tako da zajedno sa kolegama Adamom Sendlerom, Vitni Kamings i mnogim drugima organizuje događaj "Laugh Aid live stream".

Ovaj serijal koji traje više od šest sati posvećen je prikupljanju donacija za komičare koji zbog pandemije nemaju mogućnost rada. Tokom prve epizode sakupljeno je više od 300.000 dolara, koji su preusmjereni grupaciji "Comedy Cental". Do nedjelje ujutro ova cifra je dostigla gotovo 400.000 dolara.

Mandel, koji je jedan od voditelja, istakao je da smo svi pod stresom u ovoj situaciji i da nam je potreban smijeh jer, kako svi kažu, on je najbolji lijek i biće velika podrška onima koji su najviše pogođeni pandemijom.

Elajza Šlesinger se pojavila u prvoj epizodi zajedno sa svojim suprugom Noaom Galutenom, te su pokušali da naprave prikaz kulinarske emisije dok su se šalili kako ovaj serijal preko kamera sa računara izgleda kao da gomila domaćica pokušava da emituje kulinarske emisije.

Bob Saget i Vitni Kamings, koji su takođe uzeli učešće u prvoj epizodi, šalili su se na račun drugih komičara koji su pokušali da svoje kuće preprave u televizijski studio, ali bez uspjeha.

Ipak, svi su bili složni u jednom, a to je činjenica da su oni koji su do pojave pandemije zabavljali milione ljudi danas u velikoj krizi, jer nemaju mogućnost da rade i zarađuju.

Upravo ova emisija će se boriti za opstanak manje poznatih komičara i ustupati im prostor putem kojeg će moći i dalje da zabavljaju ljude širom planete.

Naredna epizoda će se emitovati u subotu putem društvenih mreža, kao i na YouTube kanalu "Comedy Central". Tvorci serijala su najavili da će u ponudi biti i emisija u audio-formi.

U narednim epizodama u goste će doći komičari poput Bila Bura, Marka Marona, Adama Sendlera, Dejvida Spejda, Dejna Kuka, Džima Gafina, Patona Osvalda, Reja Romana, Džefa Rosa, Amande Sils, Džesike Kirson i mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije