Film i serije

Preminula zvijezda serije Zvjezdane staze

Preminula zvijezda serije Zvjezdane staze
Foto: Twitter / Printscreen | Preminula zvijezda serije Zvjezdane staze

Glumica Eni Veršing, poznata po ulogama u filmovima "24", "Star Trek: Picard", "Bosch" i "Timeless", umrla je u 45. godini života, potvrdio je magazin "People".

Veršingovoj je dijagnostifikovan rak 2020. godine. Kada je upitana za komentar, njen predstavnik rekao je da "nema više šta podijeliti" osim vijesti koje je prvobitno objavio "Deadline".

Glumičin suprug Stefen Ful rekao je za Deadline: "Danas postoji velika rupa u duši ove porodice. Ali ona nam je ostavila alate da je popunimo. Pronašla je čudo u najjednostavnijem trenutku. Nije joj bila potrebna muzika za ples. Naučila nas je da ne čekamo da vas avantura pronađe. 'Idite i pronađite je. Posvuda je.' I naći ćemo je."

Potom je dodao:

"Dok sam vozio naše dječke, prave ljubavi njenog života, niz vijugavi prilaz i ulicu, vikala bi ZBOGOM! dok nismo bili van dometa uha i otišli u svijet. Još uvijek ej mogu čuti. Zbogom, moj Badi. 'Volim te, mala porodico...'"

Eni, majka troje djece i rodom iz Sent Luisa, započela je karijeru na ekranu pojavljivanjem u filmovima kao što je "Bruce Almighty" i serijama kao što su "Zvjezdane staze: Enterprise", "Charmed" i "Supernatural", prije nego što je na kraju dobila ponavljajuću ulogu Rene Voker u serija "24", prenosi "People".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije